pau puig, dolçaina

Pau Puig Olives. Vinaròs, 1973.

 

Actualment viu a Reus.

 

L'any 2011 finalitza els estudis superiors de dolçaina a l’ESMuC obtenint matrícula d'honor pel seu concert i treball de projecte final La Dolçaina: Nous recursos interpretatius?

 

Actualment és professor de dolçaina a l’AMTP a Tortosa (des del 1998), a l'Aula de Sons de Reus (des de 2011) i des de 2014 a la colla de grallers de La Selva del Camp. Ha estat durant 10 anys professor a l’Escola Municipal de tabal i dolçaina d’Algemesí i a l'AMTP de Barcelona (des de 2008 a 2015)

 

Pau Puig és un dolçainer amb una llarga trajectòria tant en el món de la música tradicional de carrer com de concert. També toca altres instruments (gralla dolça i baixa, saxos, tarota de C i F, sac de gemecs, ney, bansuri, alboka, duduk...) Va estudiar el grau mitjà de dolçaina amb Xavier Richart i Alejandro Blay. A banda de la dolçaina ha estudiat saxo al conservatori Professional de Valènca, ney amb Hristos Barbas  en diversos seminaris i ha rebut algunes classes de gaida búlgara a Sofia amb Kostadin Atanasov. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat politècnica de València. Ha format part de Tresmall, Saragatona, Tazzuff, SomSonats, Pen/nem i Alm.

 

Ha col·laborat amb Aljub, La Beniterrània, Xarxa Teatre,  El Teatre de l'Home Dibuixat, El Ball de Sant Vito, Projecte SoCatalà-LO RIU, La Inestable, Miquel Gil, Pep Gimeno "Botifarra" Marcel Casellas, Carles Santos, Al Tall, Malva de Runa...

Ha col·laborat en l’enregistrament de 25 discos. Ha tocat per Xile, Colòmbia, Costa Rica, Xina i gran part d’Europa. Actualment toca amb Els 3 peus del Gat, dúo Cati Plana&Pau Puig, A Vore, Ganxets grallers del Baix Camp, Xarop de Canya, Solk, QuatreQuarts i la Suterranya.

  • Google+ App Icon
  • RSS Icon App
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • YouTube Long Shadow
  • LinkedIn App Icon
  • SoundCloud App Icon

Si vols veure el meu currículum complet clica a la icona de sota

Contacte: