top of page

Classes en línia

Tot i que les classes online fa temps que funcionen, el seu ús era, fins que ens van confinar el març de 2020, bastant desconegut i només utilitzat en casos puntuals en l'àmbit de les classes privades.

El confinament ens va obligar a tothom a buscar eines i experimentar amb plataformes per tal de poder oferir el nostre suport pedagògics als alumnes als que, fins a aquell moment, haviem atès sempre de manera presencial.

La meva experiència personal amb les classes online ha estat positiva i m'ha permès no només seguir treballant amb els alumnes ja matriculats en les escoles on treballo, sinó poder fer classe a gent que per distància geogràfica mai s'havia plantejar fer classes amb mi.

La distància ara ja no és cap impediment per establir una relació d'aprenentatge mutu. Tot i que encara amb les plataformes a les que tothom pot tenir accés no és possible tocar junts a temps real per una qüestió de latència en la transmissió de dades, es poden treballar la majoria d'aspectes que es treballarien amb les classes presencials.

Això sí, cal tenir un equipament mínim i una connexió d'internet que garantitze que la classe es puga desenvolupar amb normalitat.

Si hi estàs interessat o tens qualsevol dubte al voltant de quin equipament mínim és necessari, quines plataformes utilitzem, etc...no dubtes en contactar amb mi a la secció de contacte d'aquest pàgina.

bottom of page