Escola de ball, cant i música tradicional. Jotes, cant enversat i moltes més coses.

En els darrers anys, gràcies a la suma d’esforços individuals i col·lectius, molts balls i músiques populars i tradicionals de Tortosa i les Terres de l’Ebre s’han recuperat i revaloritzat amb molta força. En aquesta línia de treball, des de Lo Planter, obrim un nou espai d’aprenentatge per descobrir i aprofundir en balls, músiques i cants tradicionals d’este territori. Cursos i tallers on aprendre, compartir, experimentar i, fins i tot, crear. Un lloc on infants, jóvens, professors, pares i iaios convisquen amb la tradició amb la il.lusió que perduren en el futur.

Amb aquesta idea va començar a l'octubre de 2013 l'escola Lo Planter, amb seu al Centre Cívic Ferreries de Tortosa. Allà es fan classes setmanals de dansa, cant i grup instrumental els dimecres i els dijous, així com tallers intensius de cap de setmana. Per obtenir més informació i accedir als continguts de l'escola, clica al logo de Lo Planter que hi ha a la capçalera d'aquesta pàgina i accediràs al seu lloc web.

Lo Planter és un projecte de:

 

Directora, coordinadora de dansa i professora: Carme Balagué Altadill. Coordinador de música i professor: Pau Puig Olives.

Pedagoga de la dansa i professora: Montserrat Ismael Biosca.

Comunicació: Ramon Balagué Altadill.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa.