Sóc dolçainer, ja que la dolçaina és el meu instrument principal i el que fa més temps que estudio. Tot i això, la curiositat, l'enamorament o les circumstàncies, m'han portat a interessar-me també per altres instruments, alguns dels quals toco prou sovint i d'altres de tant en tant. Aquí podeu veure uns quants dels instruments que  faig sonar actualment. Aneu baixant per la pàgina per veure'ls.

Dolçaina en Sol de granadillo, model Sons de Festa. Utilitzo canyes de Cristòbal Aixendri i tudell AB2/SF2. La dolçaina és el meu instrument principal i la utilitzo en la majoria dels projectes en els que participo i pràcticament tots els enregistraments en què he participat.

Dolçaina en Fa de palvioleta, model Charkum, tot i que tinc forats bastant canviats. Utilitzo canyes de Jose, de Muro, amb el pont enretirat i un tudell estrany. La utilitzo bàsicament amb Xarop de Canya i Catalexi.

Gralla a 415 de dues peces (banús i ginjoler, dels primers models de Pau Orriols, Utilitzo canyes de Pere Maselies. La toco amb Ganxets, grallers del Baix Camp

Gralla baixa de Monné, me la deixa Dani Carbonell o Jordi Mestres. Utilitzo canyes de Pere Maselies. La toco amb el QuatreQuarts.

Tarota de Do construida per Pau Orriols i Xavier Macaya. Fusta de ginjoler. Utilitzo tudells de Xavier Orriols i canyes de German d'Ontinyent o fetes per mi. La toco amb ministrers, SomSonats, Solk, Xarop de Canya, Catalexi, Vaivé...

Tarota de Fa construida per Pau Orriols i Xavier Macaya. Fusta de boix. Utilitzo tudells de Xavier Orriols i canyes fetes per mi. La toco en grup de ministrers.

Braguer, bufador i nou de Galdric Santana. Bordons d'Aixalà. Gralls de Galdric Santana i Alfonso Monforte. El toco en grup de ministrers i Vaivé.

Ney turc  en tinc construits per Rifat Varol i per Yücel Müzik. Utilitzats amb: Solk, Catalexi, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya, Pen/nem...

Saxo soprano. L'he utilitzat i utilitzo en grups com: Saragatona, El Teatre de l'Home Dibuixat, SomSonats, Tazzuff, Solk, Xarop de Canya, Pen/nem...

​Saxo Baríton. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Pen/nem o Vaivé

Saxo Tenor. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Pen/nem o en l'enregistrament del tema "Tic-tac" de Miquel Gil-Savina Yannatu.

Bansuri. En tinc en diferents tonalitats. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Pen/nem, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya, Catalexi, Solk

Gaida búlgara. Amb gralls amb diferents tonalitats. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Alm, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya o Catalexi.

​Flautes de canya. De diferent procedència, afinació i tessitura. Les he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Tazzuff, Pen/nem, SomSonat, Catalexi, Solk...

Duduk. Procedent d'Armènia. L'he utilitzat en l'enregistrament del disc de Tazzuff "Mandràgora" i en la presentació del disc en directe.

Alboka. Del constructor "Osses" Sorginetxe. L'he utilitzat o utilitzo en grups com SomSonats, Tazzuff, Catalexi o Vaivé.