Sóc dolçainer, ja que la dolçaina és el meu instrument principal i el que fa més temps que estudio. Tot i això, la curiositat, l'enamorament o les circumstàncies, m'han portat a interessar-me també per altres instruments, alguns dels quals toco prou sovint i d'altres de tant en tant. Aquí podeu veure uns quants dels instruments que  faig sonar actualment. Aneu baixant per la pàgina per veure'ls.

DOLÇAINA BONA_1.gif 2014-3-20-17:36:20

Dolçaina en Sol de granadillo, model Sons de Festa. Utilitzo canyes de Cristòbal Aixendri i tudell AB2/SF2. La dolçaina és el meu instrument principal i la utilitzo en la majoria dels projectes en els que participo i pràcticament tots els enregistraments en què he participat.

Dolçaina Fa Pau_313K_Gif.gif

Dolçaina en Fa de palvioleta, model Charkum, tot i que tinc forats bastant canviats. Utilitzo canyes de Jose, de Muro, amb el pont enretirat i un tudell estrany. La utilitzo bàsicament amb Xarop de Canya i Catalexi.

Sac de gemecs.gif
Gralla Pau Gif.gif
tarota de Fa Pau Gif.gif 2014-3-20-17:34
Tarota de Do Pau Gif.gif 2014-3-20-17:32
Gralla Baixa Pau Gif.gif
Kix Ney Pau Gif.gif 2014-3-20-17:38:23
Soprano yss-475.gif

Gralla a 415 de dues peces (banús i ginjoler, del lutier Pau Orriols. Utilitzo canyes de Pere Masalias. La toco amb Ganxets, grallers del Baix Camp

Gralla baixa de Monné, me la deixa Dani Carbonell o Jordi Mestres. Utilitzo canyes de Pere Maselies. La toco amb el QuatreQuarts.

Tarota de Do construida per Pau Orriols i Xavier Macaya. Fusta de ginjoler. Utilitzo tudells de Xavier Orriols i canyes de German d'Ontinyent o fetes per mi. La toco amb ministrers, SomSonats, Solk, Xarop de Canya, Catalexi, Vaivé...

Tarota de Fa construida per Pau Orriols i Xavier Macaya. Fusta de boix. Utilitzo tudells de Xavier Orriols i canyes fetes per mi. La toco en grup de ministrers.

Braguer, bufador i nou de Galdric Santana. Bordons d'Aixalà. Gralls de Galdric Santana i Alfonso Monforte. El toco en grup de ministrers i Vaivé.

Ney turc  en tinc construits per Rifat Varol i per Yücel Müzik. Utilitzats amb: Solk, Catalexi, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya, Pen/nem...

Saxo soprano. L'he utilitzat i utilitzo en grups com: Saragatona, El Teatre de l'Home Dibuixat, SomSonats, Tazzuff, Solk, Xarop de Canya, Pen/nem...

BariSax BS509 MD copy.gif

​Saxo Baríton. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Pen/nem o Vaivé

Tenor platejat copy.gif

Saxo Tenor. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Pen/nem o en l'enregistrament del tema "Tic-tac" de Miquel Gil-Savina Yannatu.

Bansuri C Pau Gif.gif

Bansuri. En tinc en diferents tonalitats. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Pen/nem, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya, Catalexi, Solk

Gaida búlgara. Amb gralls amb diferents tonalitats. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Alm, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya o Catalexi.

Alboka Pau Gif.gif
Duduk Pau Gif.gif
Gaida Laia Gif.gif
Flauta de canya Pau Gif.gif

​Flautes de canya. De diferent procedència, afinació i tessitura. Les he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Tazzuff, Pen/nem, SomSonat, Catalexi, Solk...

Duduk. Procedent d'Armènia. L'he utilitzat en l'enregistrament del disc de Tazzuff "Mandràgora" i en la presentació del disc en directe.

Alboka. Del constructor "Osses" Sorginetxe. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Alm, SomSonats, Tazzuff, Catalexi o Vaivé.