top of page

Tot i que la dolçaina és el meu instrument principal i el que fa més temps que estudio, la curiositat, l'enamorament o les circumstàncies, m'han portat a interessar-me també per altres instruments, alguns dels quals toco prou sovint i d'altres de tant en tant. Aquí podeu veure uns quants dels instruments que  faig sonar actualment. Aneu baixant per la pàgina per veure'ls.

DOLÇAINA BONA_1.gif 2014-3-20-17:36:20

Dolçaina en Sol de granadillo, model Sons de Festa. Utilitzo canyes de Cristòbal Aixendri i tudell AB2/SF2. La dolçaina és el meu instrument principal i la utilitzo en la majoria dels projectes en els que participo i pràcticament tots els enregistraments en què he participat.

Dolçaina Fa Pau_313K_Gif.gif

Dolçaina en Fa de palvioleta, model Charkum, tot i que tinc forats bastant canviats. Utilitzo canyes

de Jose, de Muro, amb el pont enretirat i un tudell estrany. L'utilitzo amb Duo Cati Plana i Pau Puig, OMAC, Xarop de Canya, Terra Màgica i Catalexi.

Gralla Pau Gif.gif

Gralla a 415 del lutier Pau Orriols. Utilitzo canyes de Pere Masalias. La toco amb Ganxets, grallers del Baix Camp

Tarota de Do Pau Gif.gif 2014-3-20-17:32

Tarota de Do construida per Pau Orriols i Xavier Macaya. Fusta de boix. Utilitzo tudells de Xavier Orriols i canyes de German d'Ontinyent o fetes per mi. La toco amb ministrers, SomSonats, Solk, Xarop de Canya, Catalexi, Vaivé...

tarota de Fa Pau Gif.gif 2014-3-20-17:34

Tarota de Fa construida per Pau Orriols i Xavier Macaya. Fusta de boix. Utilitzo tudells de Xavier Orriols i canyes fetes per mi. La toco en grup de ministrers.

Gralla Baixa Pau Gif.gif

Gralla baixa de Monné, me la deixa Dani Carbonell o Jordi Mestres. Utilitzo canyes de Pere Masalies. La toco amb el QuatreQuarts.

Sac de gemecs.gif

Braguer, bufador i nou de Galdric Santana. Bordons d'Aixalà.

Gralls de Galdric Santana i Alfonso Monforte.

El toco en grup de ministrers, a l'OMAC i Vaivé.

Kix Ney Pau Gif.gif 2014-3-20-17:38:23

Ney turc  en tinc construits per Rifat Varol, Mahmut Ugurlakdogan i per Yücel Müzik. Utilitzats amb: Nay Quartet, Terra Màgica, Solk, Catalexi, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya, Pen/nem...

Bansuri C Pau Gif.gif

Bansuri. L'he utilitzat o utilitzo en grups com duo Cati Plana i Pau Puig, Solk, Terra Màgica, Xarop de Canya, Lo Planter, Pen/nem, SomSonats, Tazzuff o Catalexi.

Flauta de canya Pau Gif.gif

​Flautes de canya. De diferent procedència, afinació i tessitura. Les he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Tazzuff, Pen/nem, SomSonat, Catalexi, Solk...

Tenor platejat copy.gif

Saxo Tenor. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Saragatona, Pen/nem o en l'enregistrament del tema "Tic-tac" de Miquel Gil-Savina Yannatu.

Soprano yss-475.gif

Saxo soprano. L'he utilitzat i utilitzo en grups com: Terra Màgica, Saragatona, El Teatre de l'Home Dibuixat, SomSonats, Tazzuff, Solk, Xarop de Canya, Pen/nem...

BariSax BS509 MD copy.gif

​Saxo Baríton.

L'he utilitzat o utilitzo en grups com

Saragatona, Pen/nem o Vaivé

Duduk Pau Gif.gif

Duduk. Procedent d'Armènia. L'he utilitzat en l'enregistrament del disc de Tazzuff "Mandràgora" i "NUS" de Solk.

Alboka Pau Gif.gif

Alboka. Del constructor "Osses" Sorginetxe. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Alm, SomSonats, Tazzuff, Catalexi o Vaivé.

Gaida búlgara. Amb gralls amb diferents tonalitats. L'he utilitzat o utilitzo en grups com Alm, SomSonats, Tazzuff, Xarop de Canya o Catalexi.

Gaida Laia Gif.gif
bottom of page